GÜNDEM          :
     Açılış ve Yoklama 
    BİLGİLENDİRMELER

1. Belediye meclisimizin 2021/5 sayılı kararı ile başlatılan ilçemizde sel ve su taşkınlarının önlenmesi amaçlı arazi toplulaştırması konulu Plan ve Proje  Müdürlüğünün bilgilendirme yazısı.       
    TEKLİFLER
2. İlçemiz Altınyaka Mahallesinde yer alan bölgenin içkili yer bölgesi olarak tespit edilmesi konulu Ruhsat ve Denetim Müdürlüğünün teklif yazısının görüşülmesi.
3. Belediyemiz Afet Koordinasyon Merkezi (KUMAFET)’nin çalışma yönetmeliğinin çıkarılması  konulu Özel Kalem Müdürlüğünün teklif yazılarının görüşülmesi.
4. Kumluca ilçesi sınırları içerisinde bulunan. 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarına ait plan notu teklifi ve değişikliği konulu Plan ve Proje Müdürlüğünün teklif yazısının görüşülmesi.
5. Antalya Büyükşehir belediye meclisinin 08/11/2021 tarihli ve 784 sayılı ret kararına istinaden Karaöz Mahallesi 1/1000 ölçekli uygulama imar planının yeniden değerlendirilip karara bağlanması konulu Plan ve Proje Müdürlüğünün teklif yazısının görüşülmesi.
6. Kumluca Beton A.Ş isimli şirketin Belediyemize hibe edilmesi konulu Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklif yazısının görüşülmesi.
    Kapanış.