GÜNDEM MADDELERİ :

Açılış ve Yoklama

  1. Beton Santrali kurulması için borçlanma talebi konulu Fen İşleri Müdürlüğünün teklif yazısının görüşülmesi.
  2. Belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere iş makinası alımı yapılabilmesi için borçlanma talebi konulu Fen İşleri Müdürlüğünün teklif yazılarının görüşülmesi.
  3. Organik atıklardan kompost ve organik gübre üretimi makinası alımı için borçlanma talebi konulu Temizlik İşleri Müdürlüğünün teklif yazısının görüşülmesi.
  4. Belediyemizce İlçemiz sınırları içindeki koyların temizliğinde kullanılmak üzere bir adet tekne alımının yapılması için söz konusu deniz taşıtının Belediyemiz T-1 Cetveline eklenmesi konulu Temizlik İşleri Müdürlüğünün teklif yazısının görüşülmesi.
  5. Belediyemiz Hizmetlerinde kullanılmak üzere 4 adet sedan model aracın alınması için bu araçların Belediyemiz T-1 cetveline eklenmesi konulu Destek Hizmetleri Müdürlüğünün teklif yazısının görüşülmesi.
  6. Belediye personelinin Performans Değerlendirme Ölçütleri Yönetmeliğinin hazırlanması konulu İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün teklif yazısının görüşülmesi.
  7. Belediyemize ait 688 ada 1 parselin TEDAŞ Genel Müdürlüğü adına tescil edilmesi konulu Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün teklif yazısının görüşülmesi.
  8. Kumluca İlçesi Göksu, Merkez, Bağlık, Cumhuriyet ve Temel Eğitim Mahallelerinde TİCK UİP Değişikliği konulu Plan ve Proje Müdürlüğünün teklif yazısını görüşülmesi.
  9. İlçemiz Mavikent ve Beykonak Mahallelerinde yapılacak olan fuar alanına isim verilmesi konulu Yazı İşleri Müdürlüğünün teklif yazısının görüşülmesi.
  10. İlçemiz Temel Eğitim Mahallesine yapılacak olan güreş akademisine isim verilmesi konulu Yazı İşleri Müdürlüğünün teklif yazısının görüşülmesi.
  11. İlçemiz Temel Eğitim Mahallesine yapılacak olan tesislere isim verilmesi konulu Yazı İşleri Müdürlüğünün teklif yazısının görüşülmesi.
  12. İlçemiz Altınyaka Mahallesine yapılacak olan tesise isim verilmesi konulu Yazı İşleri Müdürlüğünün teklif yazısının görüşülmesi.

Kapanış.